Termeni si condiții

Utilizarea site-ului nostru LicentaMea.ro , logarea cât și plasarea unei comenzi reprezintă o acceptare din partea dvs. a termenilor și condițiilor de confidențialitate detaliate mai jos.

1. Definiții și Termeni

LicentaMea.ro este denumirea comercială a SC CORE SOFTWARE DISTRIBUTION SRL, persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în Oradea, Str. Galileo Galilei nr. 12 , număr de ordine în Registrul Comerțului: J5/2699/2023 , cod unic de înregistrare fiscală: 49000062

Pe acest website se comercializează produse online doar pe teritoriul României.

Adaos comercial practicat pe acest site este între 0 și 2000%.

Utilizatorul va avea acces permanent la Termenii și Condițiile pentru utilizarea site-ului pentru a le putea consulta în orice moment.
În situația în care nu ești de acord cu aceste condiții, îți solicităm să nu utilizezi site-ul nostru de internet.
CORE SOFTWARE DISTRIBUTION SRL (LicentaMea.ro) își rezervă dreptul de a actualiza și/sau revizui Termenii și Condițiile în orice moment fără o notificare prealabilă, tocmai de aceea, îți solicităm să urmărești în mod periodic eventualele modificări.

Prin acceptarea Termenilor și condițiilor din prezența pagină îți exprimi acordul pentru a primi comunicări sau oferte în scop comercial din partea CORE SOFTWARE DISTRIBUTION SRLDatele cu caracter personal ale Cumpărătorului nu vor fi transmise sub nicio formă nimănui, de către Vânzător. Te poți dezabona oricând de la primirea acestor mailuri contactându-ne la contact@licentamea.ro .

Vânzător: societatea comercială CORE SOFTWARE DISTRIBUTION SRL persoana juridică, privată, care acţionează, inclusiv prin intermediul unei alte persoane care acţionează în numele respectivei persoane fizice sau juridice sau în contul acesteia, în scopuri ce ţin de activitatea comercială sau profesională a persoanei respective;

Cumpărător: persoana fizică/juridică sau orice entitate care își face un Cont în Site sau  efectuează o Comandă în Siteorice persoană fizică care acţionează în scopuri care se află în afara activităţii sale comerciale, industriale, artizanale sau profesionale;

Client – persoană fizică/juridică care are sau obține acces la CONȚINUT prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către LicentaMea.ro (telefonic, electronic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între LicentaMea.ro și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui CONT.

Utilizator – orice persoană fizică/juridică înregistrată pe Site, care prin finalizarea procesului de creare a Contului, și-a dat acordul cu privire la clauzele specifice site-ului din secțiunea Termeni și Condiții.

Cont – secțiunea din site formată dintr-o adresă de email și o parola care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumparator și istoricul acestuia în site (comenzi, facturi, adrese de livrare, etc)

Site – domeniul www.licentamea.ro și subdomeniile acestuia

Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul site-ului intenția sa de a achiziționa un  produs/licență software de pe site

Produs: orice produs/licență software care urmeaza a fi furnizate de catre Vânzător Cumpărătorului ca urmare a comenzii;

Specificații – toate specificațiile și/sau descrierile produselor așa cum sunt precizate în descrierea acestora.

2. DOCUMENTE CONTRACTUALE

2.1 Prin înregistrarea unei comenzi pe site, cumpărătorul este de acord cu forma de comunicare (telefonic/email) prin care vânzătorul își derulează operațiunile comerciale.

2.2 Notificarea primită de către Cumpărator, dupa efectuarea Comenzii are rol de informare și nu reprezintă acceptarea automată a Comenzii. Acceptarea comenzii și finalizarea ei se face prin transmiterea licenței achizitionate si a informațiilor necesare pentru activarea licenței, prin email de către un operator al Vânzătorului.

2.3 Pentru motive justificate, Vânzătorul își rezervă dreptul de a modifica cantitatea produselor digitale din Comandă. În cazul modificării cantității de produse digitale din Comandă, va anunța Cumpărătorul la adresa de email sau la numărul de telefon puse la dispoziția Vânzătorului la efectuarea Comenzii și va returna suma achitată dacă este cazul sau va transmite în maximum 48 de ore cantitatea integrală comandată de către Cumpărător.

2.4 Contractul se consideră încheiat între vânzător și cumpărător în momentul primirii de către cumpărător de la vânzător, prin intermediul poștei electronice, a comenzii cu licențele comandate si toate informațiile necesare pentru activare.

3. POLITICA DE VÂNZARE ONLINE

3.1. Accesul in vederea efectuării unei Comenzii ii este permis oricarui Utilizator/Cumpărător.

Pentru motive justificate LicentaMea.ro își rezervă dreptul de a restricționa accesul Utilizatorului/Cumpăratorului în vederea efectuarii unei Comenzi și/sau la unele din modalitătile de plată acceptate, în cazul în care consideră ca în baza conduitei sau a activitătii Utilizatorului/Cumpărătorului pe Site, acțiunile acestuia ar putea prejudicia in vreun fel LicentaMea.ro. În oricare dintre aceste cazuri, Utilizatorul/Cumparatorul se poate adresa Departamentului de Relatii cu Clienții al LicentaMea.ro pentru a fi informat cu privire la motivele care au condus la aplicarea măsurilor sus-menționate.

3.2. Comunicarea cu Vânzatorul se poate realiza prin interacțiunea directă cu acesta sau prin adresele menționate la secțiunea “contact” din Site. Vânzatorul are libertatea de a gestiona informatiile primite fara a fi nevoit sa aduca justificari pentru aceasta.

3.3 În cazul unui volum de trafic neobișnuit de mare provenit din partea unei rețele de internet, LicentaMea.ro își rezervă dreptul de a cere Utilizatorilor/Cumpărătorilor introducerea manuală a codurilor de validare de tip captcha, în vederea protejării informației din cadrul Site-ului.

3.4. Toate tarifele aferente produselor digitale prezentate pe Site sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

3.5. În cazul plăților online Vânzătorul nu este/nu poate fi făcut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumpărator, incluzând dar nelimitându-se la comisioane de conversie valutară aplicate de către banca emitentă a cardului acestuia, în cazul în care moneda de emitere a acestuia diferă de RON. Responsabilitatea pentru această acțiune o poartă numai Cumpărătorul.

3.8 Toate informațiile folosite pentru descrierea produselor,licențelor software disponibile pe Site (imagini statice / dinamice / prezentări multimedia / etc.) nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

4. POLITICA DE RETUR ȘI GARANȚIA PRODUSELOR

4.1. 4.1. Potrivit OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, art. 16 Exceptări de la dreptul de retragere, produsele noastre se încadrează la punctul m) furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, daca prestarea a început cu acordul prealabil expres al consumatorului și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștință de faptul că își vă pierde dreptul la retragere. Din acest motiv licențele electronice NU pot fi returnate. Pentru mai multe detalii, vă rugăm consultați pagina “Politică de retur” .

4.2. Toate licențele vin însoțite de o garanție pentru activare. Asta înseamnă că din momentul emiterii facturii fiscale, Cumpărătorul are o garanție de activare și asistență la cerere pe toață durata acestei garanții, după cum sunt prezentate la sectiunea de pe site “Garanția Produselor”. După expirarea termenului, nu garantăm activarea fară probleme a produselor.

4.3. Dacă produsul nu poate fi utilizat din motivele enunțate în secțiunea de pe site “Garanția produselor” și se afla în perioada de garanție, Vânzătorul este obligat să ofere un nou produs identic, valid în termen de maxim 48 de ore de la data la care cumpărătorul a inștiințat vânzătorul despre orice neconformitate doar ca urmare a verificării indeplinirii condițiilor (enunțate la garanția fiecărui produs in parte alături de specificațiile produsului achizitionat) de către vânzător si a constatarii ca vânzătorul are exclusiva vina in acea problematica.

4.4. Daca Cumpărătorul a depășit perioada de garanție pentru respectiva comanda, Vânzătorul își rezervă dreptul de a nu oferi un alt produs în schimb cât și de a nu oferi asistență tehnică sau returnarea sumei încasate, indiferent de produsul sau cantitatea achiziționată. Pentru mai multe detalii, vă rugam consultați pagina “Garanția Produselor” .

4. ANULAREA COMENZII

CORE SOFTWARE DISTRIBUTION SRL face toate eforturile în a furniza informații corecte despre prețul și caracteristicile produselor. Este posibil ca unele prețuri să fie eronate. În cazul înregistrării unei cereri de comanda cu un preț derizoriu, Vânzătorul are dreptul să anuleze solicitarea de comandă a Cumpărătorului conform Art. 17 din Ordonanța nr. 99/2000 privind comercializarea produselor și serviciilor de piață. Vânzătorul își rezerva dreptul de a anula comanda, fară nicio obligație ulterioara a vreunei părți una față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese, în următoarele situații, și nu numai:

  • prețurile afișate pe site (LicentaMea.ro) sunt rezultatul unei erori materiale;
  • produsul/produsele comandate nu se mai află pe stoc;
  • tranzacția nu a fost acceptata de către banca emitenta a cardului Cumpărătorului;
  • datele furnizate de către Cumpărător, pe site, sunt incomplete și/sau incorecte;

5. LITIGII

Eventualele litigii în legătură cu executarea contractului vor fi rezolvate intre vânzător și cumaprator/client pe cale amiabilă, în caz contrar, parţile putându-se adresa instanței de judecata competente de la sediul comerciantului/vânzătorului CORE SOFTWARE DISTRIBUTION SRL, respectiv Judecătoria Oradea.

6. PROTECTIA DATELOR

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicaţiilor electronice, site-ul nostru administrat de CORE SOFTWARE DISTRIBUTION SRL, are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizezi despre tine, un membru al familiei tale ori o alta persoana. Scopul colectării datelor este utilizarea lor în vederea facturării produselor comandate, utilizării în cazul în care clientul întâmpină dificultăți cu produsul achiziționat cât și în scopuri de promovare a produselor noastre sau îmbunătățirii serviciilor oferite.

Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator în scopurile mai sus prezentate și sunt comunicate numai de către tine. Conform Legii nr. 677/2001, beneficiezi de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a te adresa justiției. Totodată, ai dreptul să te opui prelucrării datelor personale care te privesc și să soliciți ștergerea

Derulați în sus
Închide
Închide
Închide

Caruciorul meu

Coșul de cumpărături este gol!

Continua cumparaturile