Instructiuni activare Office

Instructiunile de activare prezente pot fi utilizate pentru activarea versiunile Office Pro Plus 2021/2019/2016/2013/2010 si Office Home and Business 2021/2019/2016.

*Metoda de activare a licenteii este precizata in titlul produsului.

Instructiuni pentru activarea licenteii Office

  1. La prima deschidere a programului Office, vă va apărea o fereastră pentru introducerea licenței dvs.. Introduceți licența și apăsăți pe Activare.
  2. În momentul în care sunteti intrebat despre cum doriți să efectuați activarea licenței (prin internet sau prin telefon), dvs. veți bifa prima opțiune, activarea prin internet.
  3. Licența dvs. trebuie să se fi activat acum.

*În cazul în care fereastra de activare nu apare, navigați în stânga-sus la File/Fișier -> Account/Cont -> Activate product/Activare produs.

  1. La prima deschidere a programului Office, vă va apărea o fereastră pentru introducerea licenței dvs.. Introduceți licența și apăsăți pe Activare.
  2. În momentul în care sunteti intrebat despre cum doriți să efectuați activarea licenței (prin internet sau prin telefon), dvs. veți bifa a 2-a opțiune, activarea prin telefon.
  3. În continuare, în vederea activării licenței dvs. va trebui sa contactati robotul Microsoft pentru activare, va rugăm să utilizati instrucțiunile de urmatoare in contact cu robotul Microsoft : Instrucțiuni activare Office prin telefon

*În cazul în care fereastra de activare nu apare, navigați în stânga-sus la File/Fișier -> Account/Cont -> Activate product/Activare produs.

Derulați în sus
Închide
Închide
Închide

Caruciorul meu

Coșul de cumpărături este gol!

Continua cumparaturile